Bedrijfsarrangementen op maat

Hoe leuk je je werk ook vindt, vaak is de lunch toch het hoogtepunt van de werkdag. Daarnaast is een goede lunch ook broodnodig om je productiviteits- en creativiteitspeil hoog genoeg te houden. Redenen genoeg dus om er ook écht een feestje van te maken! Met de lekkernijen van Jaap moet dat zeker goedkomen. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor bedrijfsarrangementen op maat. Het enige wat je hoeft te doen, is een belletje te plegen naar Broodcafé Jaap, je bestelling doorgeven en… wachten. Want we komen de lunch gewoon op kantoor bezorgen. Zo kun jij je focussen op je werk, terwijl wij ons bezighouden met het samenstellen van een heerlijke bedrijfslunch. Informeer naar de mogelijkheden!

Overige lunches

Bij Broodcafé Jaap kun je ook terecht voor verschillende lunchpakketjes voor jong en oud. Deze zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor evenementen op scholen, zoals een Paas- of Kerstlunch. Ook voor sportverenigingen en bedrijven zijn lunchpakketten een goede oplossing wanneer er een sportwedstrijd of evenement buiten de deur plaatsvindt. Iedereen wordt blij van lekker eten! Jaap en zijn team ontzorgen jou in het bereiden én bezorgen van uitgebreide schoollunches en lunchpakketten van goede kwaliteit. Wij stellen lunchpakketjes naar wens samen. Een goede lunch zorgt voor energie: de perfecte basis voor een sportwedstrijd of teambuilding uitje. Zo geniet u ook buiten de deur van de heerlijke producten van Broodcafé Jaap!

Contactgegevens

Broodcafé Jaap
Johan de wittstraat 10-12
3311 KJ Dordrecht

Informeer naar de mogelijkheden!

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden. (*)

    Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

    Ben je benieuwd naar hoe wij omgaan met allergieën? Wil je gebruik maken van onze bezorgservice? Of ben je benieuwd naar de opties voor een high tea? Jaap weet raad met al jouw vragen!